Landgoed Hotel Renesse aan de kustGelegen in beschermd natuurgebied van 43 hectare

Boek een kamer

Over het hotel

Welkom bij Fletcher Landgoed Hotel Renesse in Renesse

Aan de rand van de badplaats Renesse, gelegen aan de Zeeuwse kust, vindt u Fletcher Landgoed Hotel Renesse. Het hotel is gevestigd op Landgoed Moermond evenals het 17e-eeuwse Slot Moermond en de Orangerie. Het landgoed is een beschermd natuurgebied van 43 hectare met onder andere een indrukwekkende oprijlaan naar het Slot Moermond, welke wordt omringd door een slotgracht.

Ontspannen op het landgoed in Renesse

In de monumentale Orangerie is het restaurant van het hotel gevestigd. Hier kunt u onder andere genieten van een lunch, high tea of diner. Ook kunt u plaatsnemen op het terras voor een hapje en drankje. In de ontbijtzaal wordt u voorzien van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. In het hotel kunt u ontspannen in de sauna met dompelbad. De twee jeu-de-boulesbanen op het landgoed bieden u wat inspanning.

Hotel aan de Zeeuwse kust

Het hotel is gelegen op loopafstand van de levendige badplaats Renesse, nabij de prachtige Noordzee stranden. Op het Landgoed Moermond vindt u voornamelijk rust, ruimte en natuur. Maar ook de omgeving biedt u voldoende mogelijkheden tot vertier.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.